Vilken Story!

Affärerna är fulla med massor av kläder. Tjocka vinter kläder som dom vill bli av med, och vårkläder som dom vill inspirera oss med. – Och visst, jag erkänner att jag är nyfiken! Och jag blir inspirerad, men snacka om att jag blev imponerat inspirerad när jag såg detta,,,,,, Av en händelse, så brukar jag vilja se vad en av mina favorit designers hitta på inför dom olika säsongerna . Ralph Lauren! Har dom inte gjort en kanon grej!! Dom tillsammans med 40 partners i USA, har skapat the official team USA kläder för OS. Vilken story, vilken varumärkes highlight! Jag är så himla imponerad, att dom tagit hela varumärket, och ställt sig bakom  alla atleter. Dom kommer vara så jäkla snygga! Gå in på deras sida och läs! Från ax till limpa är kollektionen tillverkad i USA. Vilken Story,, på riktigt ,som man alltid behöver när man jobbar med att bygga ett varumärke. Det hade varit coolt om Lars Wallin eller Göran Alfredsson, Filippa K, eller  någon annan känd designer gjort team Swedens kollektion! Snyggt !! Kram Yvonne

polo_us_012314_olympics_teamusa

4 reaktion på “Vilken Story!

  1. Anna

    Va coolt! USA & amerikanska designers är så kreativa, & vågar sig mycket på sånt där…! Håller med dig, skulle vara kanon kul om svenska designers som dessa namn nämnda du skrev, skulle göra likadant. Det hade blivit något! Jag gillar Ralph Lauren mycket, & hans söta dotter Dylan Lauren, hon är även väldigt kreativ som sin far, hon har skapat egen godis massor som jag vill sätta tänderna i. Dylans candy bar , googla gärna. Blir imponerad & fascinerad av folks egna kreativitet, som inte är plagierat. Kul! Kram, Anna

    Svara
  2. Anna

    Nu vet du det! 🙂 Det är så bra med nätverket, man får reda på av allmänheten. Och åker man till New York, då passa på nosa runt i Dylans candy bar. Eller bor man utanför Sweden, då passa på att checka in på SPA:t, ja det är massor man skall utforska. Vi har tiden till låns.

    Svara

Kommentera