Test pilot för Vasan

En vecka passerat och jag har kört minst 225 mil. Utbildat och demonstrerat i Skåne, Skövde och Karlstad. Nu tog jag en avstickare till Sälen för att få röra på mig lite. – Ja jag skall inte åka Vasaloppet, men jag agerade test pilot idag för vilken valla som skall användas imorgon. Det blir väldigt svårt med att få till rätt valla. Åkte 1 mil idag, med ömsom glid, hugg och bakhalt. Skönt bara att få vara ute i snön och njuta.
Kramar Yvonne

20140301-220804.jpg

20140301-220819.jpg

En reaktion på “Test pilot för Vasan

  1. Monica

    Hej Yvonne, såg precis filmen från Året Runt, kul att se. Du skrev att du använde Idun minerals för ett tag sedan var o tittade på deras sortiment, hade svårt att välja färg eftersom jag vet att vi har gul hudton båda så skulle det vara till hjälp om du kunde dela med dig av ditt färgval, använder du rouge i samma serie, färg?? Kramar Monica

    Svara

Kommentera