YR hudvård och solskydd

Hallå,

Nu när solen börja krypa fram sakta och försiktigt, så har jag börjat fått många frågor angående solskydd i YR hudvård.

Och då kan jag meddela att jag gjorde ett aktivt val för flera år sedan. Det innebar att jag valde bort att jobba med SPF, eftersom det medför att man måste blanda i väldigt starka kemikalier i hudvårdskrämerna för att hålla solens farliga strålar borta. Jag har alltid förespråkat att basera produkterna på så naturliga ingredienser ( vegetabiliska oljor och växt extrakt) så  långt som det är möjligt , utan att göra avkall på den kosmetiska känslan. Om jag skulle ha valt att jobba med SPF, hade jag fått lov att bryta det.

Så jag uppmanar alla att använda en ansiktskräm och kroppslotion på huden utan SPF,  INNAN ni smörjer in er med SPF. Då hjälper ni huden att skyddas från solskyddsprodukten, som ni sedan smörjer på uppe på, då ni skall ut i solen.

Hoppas ni förstår min tanke.

Kram Yvonne

4 reaktion på “YR hudvård och solskydd

 1. Monica

  Hej Yvonne, tycker det verkar vara klokt tänkt. Har köpt instant repair i nya serien, den var lösare o lite
  ”oljigare” än den gamla, är det ok eller är det något fel på den jag köpte??
  För övrigt vill jag säga att jag älskar alla produkter du har.
  Kramar Monica

  Svara
 2. Yvonne

  Hej Monica,
  Kul att du gillar produkterna!
  Det är absolut inget fel på Instant men jag gjorde den lite lösare med flit, då en del tyckte att den var så trög att få ur tuben. Jag kommer på sikt balansera upp den lite, så att den blir lite fastare.
  Kram Yvonne

  Svara
 3. Anna

  Hej Yvonne,
  Hur står det till? Hoppas ni har det härligt med fint väder, för här har det vi verkligen!
  Undrade i förrförra inlägget, om det var nån sorts prästkrage?
  Kram, Anna

  Svara
 4. Yvonne

  Hej Anna,
  Nej det är ingen prästkrage, utan det är en blomma som vi faktiskt har i kruka nu i butikerna.
  Vet inte vad den heter, men du kan nog med säkerhet hitta den på en blomaffär, Planagen el dylikt. Kram Yvonne

  Svara

Kommentera