Rosa faran har rullat 400 mil i April!!

Förra veckan hann jag täcka stora delar av Skåne.
Jag pratar , inspirerar, förklarar , utbildar och smörjer. Kände mig lite snurrig i huvudet till slut. Samtidigt som det är så roligt att träffa både konsumenter o personal. Många leenden som ger energi, och det är nog därför jag orkar.
Söndagen blev en lugn o mysig stund hos mina föräldrar, vid deras landställe utanför Eskilstuna. Även om det blir mycket bilkörning, så njuter jag av naturen som jag passerar. Vilket vackert land vi bor i!
Nu laddar jag för en veckas semester, med början imorgon. Åker till Mallis!!
Första semester vecka på nästan två år. Kramar Yvonne

20140428-235112.jpg

3 reaktion på “Rosa faran har rullat 400 mil i April!!

 1. Anna

  Hej Yvonne, Glad 1:a maj på dig & Flisan! 🙂

  Underbar bild, älskar vitsippror jag med & blå sippror, de är fridlysta eller vad man nu säger ?
  Undrar en sak, som jag skrev i föregående mejlet, att Facial Toner ger mig verkligen återfukt. har använt en vecka nu ungefär, fantastiskt fult jag får i ansiktet. Ska man skaka flaskan varje gång man sprayar ?
  Ha en fin helg. Kram, Anna

  PS, brukar du föreläsa i Örebro, för då vill jag gärna gå på den & hoppas att du godkänner om jag har tolk med mig DS

  Svara
 2. Yvonne

  Hej kära Anna,
  Flisan befinner sig på lite semester denna veckan, hon är hos Mickes föräldrar. Själv är jag också på semester. Vad det gäller facial toner så tillför den massor av fukt, sedan har jag även lagt i kanel extrakt som är både antiseptiskt och drar ihop porer. Du kan skaka den om du känner att du vill, men det skall inte behövas. Ha den alltid till hands, den funkar som en upp fräschare när du som helst behöver den. Du kan även använda den på ett sminkat ansikte.
  Stor kram Yvonne

  Svara

Kommentera