Fräsch i mun

Då var det dags igen, det årliga besöket hos Kungskliniken i Eskilstuna ( www.kungskliniken.net) Till min fina tandläkare Ansam. Jag tror inte jag är ensam om att försöka peppa upp sig innan tandläkare besök. Det är inte ett halleluja moment. Men alla dom här fina tjejerna Ansam, BrittMarie o Gunilla, tar hand om en så man känner sig lugn o trygg. Skall nog skaffa en bett skena på nätterna, är det goda rådet för dagen. Det är för att jag spänner och biter ihop för hårt när jag sover,,, STRESS ,,Håller man efter munhålan och dess invånare så mår hela kroppen bra. Tänk på det, ett gott råd.
Flisan ( min hund) var också hos tandläkaren i veckan. Jätteduktiga Gun- Britt Kvart på Kvisthamra veterinärklinik i Norrtälje ( www.kvisthamraveterinarklinik.se)med hela hennes stab. Norrtälje undrar ni?? – Jo jag har ju bott där för ett antal år sedan, och har många kära vänner kvar där. – Ja tillbaka till Flisan , hon är ju 13 år, så det behövdes en del jobb i hennes mun. Får som matte dåligt samvete att jag inte borstat tänderna bättre på henne. Men nu är även hon fräsch i munnen! Och jag skall bli lika noga med tänderna som jag är med ansiktsrengöring!

Kram Yvonne
PS. Jag ser lite tagen ut!!

20140702-222902.jpg

3 reaktion på “Fräsch i mun

 1. Anna

  Hej Yvonne,
  Ja verkligen, viktigt att ta hand om tänderna även fyrbenta. Har läst om att, sköter man inte om tänderna rätt & bra, då kan det uppstå infektioner, & i sin risk vandra till hjärtat vilket är hemskt farligt. Då hjärtat är väldigt mottaglig & riskfyllt för infektioner. Förlåt om jag är negativ, men ville bara upplysa inte för att skrämma !

  Nu till annat, vill säga att toppen att du länkade på din hemsida till Martha Mildred. Har köpt en underbar vit kofta som passar mig utmärkt, vilken underbar plagg!! skall upp & besöka deras nya butik, som är i Susannes hem vad jag förstod som. Tänk att jag bor ganska nära deras butik som nu inte finns längre, & så har jag ALDRIG gått in alls. Suck!
  Nåväl, nu är nu 🙂

  Ha en fortsatt trevlig helg
  Kram, Anna

  Svara
 2. Yvonne

  Hej Anna,

  Jo dom har mycket fint att erbjuda, Martha Mildred..
  Jättefint sommar kofta!!

  Kram och ha et så skönt Yvonne

  Svara

Kommentera