Idag, 30 års jubileum

– Ja vad skall man säga?  Man kanske kan säga ,,oj vad tiden går?

Idag den 9:nde Juli 1984, kröntes jag i Miami, Florida.

En stor dag i mitt liv givetvis, något som gett mig mycket upplevelser, erfarenhet och glädje. Fast det har funnits och ibland finns dagar då jag faktiskt inte vet om jag är glad eller ledsen för min titel och annorlunda historik. Men jag har för länge sedan bestämt mig för att packa ihop det mina unga år gav mig, och se på det som en enorm ynnest, och känna tacksamhet.

Hade en tanke på att ha en utställning på allt som ligger nerpackat i lådor, både tidningar, priser, kläder, tavlor – ja allt möjligt. Men , tyvärr det har bara inte funnits tid. Den skulle givetvis haft premiär idag, för att fira 30 år. Får vänta 5-10 år till kanske??  Det blir varje fall en flaska Champagne ! Skål och kram Yvonne

Missens egna historia 032 Missens egna historia 020 Missens egna historia 024 Missens egna historia 029

 

5 reaktion på “Idag, 30 års jubileum

 1. Monica

  Grattis till 30-års jubileum kommer ihåg att jag blev glad över att en svenska vunnit och hur vacker du var och fortfarande är.
  Kramar Monica

  Svara
 2. Anna

  Cheers & grattis till 30 års jubileum! (i efterskott)

  Jisses vad tiden rusar! Minns mycket väl när jag var ”liten” då hade jag den där Miss Universum affischen med blå bakgrund, på väggen. För vi var ju stolta över du blev vår svenska Miss Universe 🙂
  Fortfarande lika vacker är du !!
  Hade varit kanon kul att se alla dina saker i en utställning framöver, gärna snart.

  Du har väl inte kronan nerpackad???
  Trevlig helg

  Kram, Anna

  Svara
 3. Yvonne

  Hej på er, och tack för alla gratulationer! Hade en fin dag!
  Nu försöker jag njuta av lite semester. Fantastiska dagar i Östersund, så otroligt varmt och skönt. Hela Storsjön ligger blank, knappt en krusning, och solen bara skiner. Ohhh underbart.
  Precis nu på söndagskvällen, drar det in lite mörka moln. Första sedan jag kom hem i tisdags natt.
  Det gör inget, det får komma några droppar regn..
  Kramar på er Yvonne

  Svara
 4. Anette Olsson

  Grattis i efterskott!

  Till den bästa, vackraste och sundaste Miss Universum. Här har Sverige något att vara stolta över.

  Hälsningar Anette Olsson i Örebro

  Svara

Kommentera