Spik i foten!

Mina vänner,
Att njuta och bara göra det som faller en in, är en härligt känsla så här på semestern. Framförallt händer det mycket sällan, för min del. – Ja nu så här på semester, passar jag på att kliva på en spik!! Hände för några dagar sedan. Men är det inte så man blir så himla trött på sig själv!!
På bilden ser ni storleken på spiken( klammer eller liknade) klev igenom mina mjuka ballerina skor och in i foten!! Så jäkla ont!! Drog ur den så fort jag förmådde, har sedan försökt att lägga om och hålla koll på det. Min fina träningstrend fick ett stopp, det blir jag också förbannad på! Så nu kör jag med kängorna så fort jag skall göra något. Befinner mig nu i underbara Bruksvallarna några dagar.
Kram från halta ” Lotta” Y

20140730-203638.jpg

20140730-203728.jpg

4 reaktion på “Spik i foten!

 1. Gunilla Skoog

  Yvonne, Du har inte funderat på att ta en vaccination mot blodförgiftning?
  Skrev Du rostig? Ring 1177!
  Hälsar Gunilla.

  Svara
  1. Yvonne

   Hej Gunilla,
   Tack för tipset! – Jodå, som gammal undersköterska så hade jag stenkoll på om det känns som om det behövdes mer support från sjukhuset. Jag skar mig rejält, för 8-9 år sedan, när jag lagade mat. Och det kände jag och såg efter en natt att det kommer inte bli bra om jag inte åker in och får en stelkrampsspruta. Så sagt och gjort det gjordes, och i och med det fick jag också påspädning av stelkramp vaccin , så det räcker ett bra tag framöver. Men som du säger hade det inte känns att det gick åt rätt håll nästa dag, hade jag åkt in direkt.
   Samma dag som det skedde, så gjorde jag otaliga omläggningar med Alsol sprit, och jag tryckte ut mycket blod och annat för att rensa så att det inte läker fel. Och så våt Alsol sprit indränkt kompress för natten.

   Men men vad är en spik i foten mot allt hemskt som händer i Gaza och Israel…..
   Yvonne

   Svara
 2. Madelene

  Aj och fy för spiken i foten. Hoppas det gått åt rätt håll och läkt bra!
  Började läsa lite då och då på din blogg efter att jag såg ett inslag på nyhetsmorgon i mars förra året. Och sedan dess har jag tänkt på tapeten i ditt fina kök! Hoppas det är ok att jag frågar. Skulle så gärna vilja veta namnet och tillverkare.
  Letat och letat! Och är så trött på den mörka murriga tapet som sitter i mitt. lilla kök.
  Tack på förhand. mvh Madelene

  Svara
 3. Yvonne

  Hej hej,
  Jag skall kolla tapeten. Den finns i lite olika färgställningar, men alla ljusa o fina!
  Återkommer i frågan!
  Kram Yvonne

  Svara

Kommentera