Karin från Karlskoga vann YR´s SPA week end tävling!

I våras hade YR en stor tävling, som höll på i ett par månader. 1:a pris var en week end på vackra Färna Herrgård för pristagaren och tre personer till som hon fick bjuda in. – Ja och så jag själv också. Nu blev SPA helgen av ,denna helgen.Lite roligt blev det ,att Karin nästan inte trodde det var sant, hon har ringt många gånger för att kolla upp att allt stämmer. – Skulle hon verkligen få detta gratis?! – Hon har ju aldrig vunnit något!!  Det tycker jag var lite extra roligt att hon uppskattade priset så mycket. Hon valde att ta med sig sin dotter Maria som jobbar i Oslo, hennes väninna och kollega Helena från åldringsvårds hemmet, och Helenas mamma Inger. Dom välkomnades med var sin goodiebag på rummet, och deras ankomst blev lagom till att te buffén med alla bakverk som hade dukats ut kl. 14.00 på lördags eftermiddagen.

IMG_1699

IMG_1697

IMG_1755

IMG_1705

Senare på em sågs vi nere i SPA anläggningen och dess VIP – rum. Färnas SPA personal hade verkligen fixat jättefint, lite gott att dricka och äta.  Sedan körde jag en liten presentation av YR produkter och hur man använder dom. Så hade vi lite workshop.

IMG_1714

IMG_1736

IMG_1727

Efter det lämnade jag tjejerna i fred och så fick dom SPAa på, och njuta av härlig avkoppling.

Färna har en verkligen toppklass och mysig SPA anläggning, här är en bild på ute sitt poolen.

IMG_1732

När kvällen smög sig på, så var det dags att fixa till sig inför en fantastisk middag, först en liten mingel drink.

IMG_1739.JPG

IMG_1745

Kvällen blev lång och trevlig, med mycket god mat.

Efter god sömn, så blev den en skön promenad i skogen runt Herrgården. Rena John Bauer skogen. En dusch  och så en härlig söndags brunch.

IMG_1750

Sedan var det dags att packa ihop, men innan avfärd måste man besöka Färnas gårdsbutik. Både fina kläder , inredning och mycket mycket annat , som man behöver!!!

Själv inhandlade jag lite tavlor och en jättesnygg spegel. Tjejerna från Karlskoga hittade lite kläder.

IMG_1749

Farväl för denna gången Färna Herrgård. Det kändes som om Karin och gänget verkligen haft en fin resa och vistelse. En lugn och historisk miljö, med vackert landskap och trädgård och ett fantastiskt SPA!  Jag hade en riktigt skön helg!

Tack Wenche och Gerald Engström och all er personal, för den här härliga helgen!!

Kramar Yvonne

 

 

 

9 reaktion på “Karin från Karlskoga vann YR´s SPA week end tävling!

 1. Karin gustavsson

  Tack Yvonne för den fantastiska vinsten som jag knappt trodde var sant. Miljön var så förtrollande, maten så otroligt god, och spaaet med din undervisning i hudvård så roligt och lärande jag tog till mig massor. Hela gänget hade en fantastisk helg som vi lever på länge länge. Ha en underbar höst. Tack än en gång för den fina vinsten. Kramar från Karin med vänner.

  Svara
 2. Yvonne

  Hej hej,,
  Stor tack själva! Så roligt att se att ni hade det bra, och njöt av allt som erbjöds!
  Skönt att ha en sådan här karamell att suga på under hösten.
  Det var du värd!!!
  Varma kramar på er alla fyra! Ha en fin höst!
  Yvonne

  Svara
  1. Karin gustavsson

   Hej yvonne. Tack för senast. Tänker tillbaka på den fina spaahelgen vi hade på färna herrgård. Det blev verkligen en toppenhelg. Ett sån vinst vinner man nog bara en gång. Jag har använt alla produkterna som vi fick. Dom är verkligen superbra. Sköna att använda och doftar så lagom gott. Nu har jag också köpt den där facial toner som vi provade. Snart blir det nog ett besök till färna julmarknad. Hoppas på lite snö till dess. Ha det så bra. Kram Karin i karlskoga.

   Svara
 3. Mona

  Hej Yvonne!
  Min tonårsdotter har acne har du produkter eller tips till oss? vi har testat diverse produkter på apoteket, inte alla förstås men det finns ju en del… Har läst att det finns lite ”starkare” produkter men det känns inte riktigt OK?
  Hon har nog ganska vanlig tonårshud kunde vara värre men bättre också.

  Mvh Mona

  Svara
  1. Yvonne

   Hej Mona,
   Tack för ditt mail, jag förstår att det måste vara jättejobbigt för din dotter som är i en känslig ålder.
   Felet som man många gånger gör att man använder för starka grejer på huden, och alkohol som torkar ut hudens yttersta hudlager/yta. Blir den torr och lite hård, så bildades ännu mer under huden. Dessa kan många gånger nästan bli som bölder.
   En annan viktig sak är att tvätta händerna, och fingrarna framförallt, som har mängder av bakterier på sig. Sitter man mycket framför datorn, så är det ännu mer. Därav väldigt viktigt att tvätta händerna ofta , ofta. Det lätt gjort att använda händerna uppe i ansiktet i vardagen, har dom då massor av bakterier på sig, så kan det bli ännu värre med acne.
   Jag vill ge några tips som ni funderar över:
   1. Tänk över vad din dotter äter. Försök att eliminera intag av ost, godis, choklad och läskedrycker. Det har en tendens att hjälpa till att få mer acne. Se till att hon dricker minst 1-1 1/2 liter vatten om dagen, så att hon sköljer ur kroppen med slaggprodukter.
   2. Använd lite snällare hudvårdande produkter och sådana som inte innehåller ren etanol.( alkohol)
   rengörings lotion/kräm och ansiktsvatten ( utan alkohol) och en bra ansiktskräm, alltihopa både morgon och kväll.
   Självklart rekommenderar jag YR´s rengörings lotion och ansiktsvatten, och Boosting Day kräm. Dag krämen innehåller bland annat ett ämne som har väldigt positiv påverkan på småsår. Jag har många ungdomar i min närhet som använder den, just på grund av acne problem.

   Önskar er båda lycka till!
   Kram Yvonne

   Svara
   1. Mona

    Tack för hjälpen, 1-1/2 liter vatten blir nog svårt tyvärr men jag ska säga till henne i varje fall det kan ju bara bli bättre och om det hör ihop med acne så kan det ju motivera henne att dricka mer.
    Ha en bra dag!
    Kramis Mona

    Svara
 4. Angelica Kitali

  Hejsan Finaste Yvonne:) På Torsdag 9 okt inviger Rossana Dinamarca Cinema Queer i Högalidskyrkan på Södermalm. Om tillfälle ges gå dit:) Hoppas det blir en trevlig upplevelse:) Hade velat deltaga men min panikångest sätter stopp;(/ VARM KRAMIZZ:) Angelica.

  Svara
 5. Monica

  Hej Yvonne, vad har hänt med bloggen inget nytt på flera veckor, synd för jag gillar verkligen din blogg ????
  Kram Monica

  Svara
 6. Anna

  Hej Yvonne,

  Det undrar jag detsamma som Monica, varför du inte bloggat på 3 veckor. Jag gillar din blogg skarpt , ska du veta !
  Var tvungen att haka på nu, för jag också har undrat länge .

  Kram, Anna

  Svara

Kommentera