Salig blandning av allt,,,

Jag börjar med att be om ursäkt, många dagar har rusat förbi i rask fart. Jag jobbar häcken av mig, kul men stressigt. En salig blandning av mässa, möten, resande, och produktutveckling.  Jag håller på med mycket projekt, och det är ju något jag gillar. Vara kreativ, hitta på och sedan go for it!

Försöker hålla förkylning borta med diverse huskurer, ingefära och honung i mycket som jag äter och dricker, och vitlök givetvis. En envist ömmande hals, gör sig påmind i varje fall, även om jag vårdar den.

Snart dax,,,,V 46 smäller det där ute i Hemtex butikerna, så himla spännande. Hemtex fyller snart upp med YR SPA Collection, hudvårdsprodukter, SPA rock, handdukar, badlakan, Kimono och brallor i Linne´, tvätt vante och ögonbindel.  Tjo ho!

Stor kram Yvonne

Kommentera