Jag vill dela med mig av ett mail

Hej på er,

Jag vill dela med mig av ett mail jag fick härom dagen, som värmde. Man blir så glad när man kunnat hjälpa någon. Har fått ok  av Linda på att jag fick lägga ut detta på min blogg. Tack Linda från Örebro! Kram Yvonne

Hejsan!

Linda Almkvist heter jag, är 37 år gammal och bor i Örebro. Jag skulle bara vilja dela med mig av min upplevelse gällande YR ansiktsprodukter. Jag har haft eksem sedan födseln. Har kämpat och kämpat hela livet för att hålla eksemet i schack… Dock inte alltid så lätt… Det värsta av allt har ändå varit eksemet i ansiktet, kroppen kan man alltid dölja men ansiktet är inte det lättaste. Har alltid levt med rodnad, fnasig och ibland sårig hud i ansiktet.  Jag är själv distriktssköterska och arbetar på en Vårdcentral här i Örebro vilket innebär att jag dagligen möter många människor. Ibland har det varit så pass illa att jag varit tvungen att använda lite kortison i ansiktet. Vad gäller ansiktskrämer så kan jag lova att jag har jag provat det mesta, allt från 700 kronors krämer till Apotekets mildaste produkter. Vissa krämer har fungerat ett tag, någon vecka på sin höjd…sen kommer eksemet smygande igen. Har vaknat många mornar av att jag i sömnen kliat sönder mig på kinder, ögonlock och i pannan. För ca 5 veckor sedan hörde jag, av en slump på Lindex, talas om YR:s produkter. Jag fick med den lilla informationen hem, den som sitter runt rengöringen. Dagen efter beslöt jag mig för att köpa rengöringen och dag cremen, förväntningarna var inte höga med tanke på alla tidigare misslyckade försök.

Nu har jag använt dessa produkter sedan dess och jag har inte en eksem fläck i ansiktet. Huden känns helt underbar…mjuk och len. Har ingen klåda, inga rodnade kinder eller ögonlock, inga sår. Tror inte att någon kan förstå hur mycket det här betyder för mig…som jag kämpat i alla år. Det känns helt fantastiskt…

Ville bara dela med mig av detta.

Tack så mycket för fantastiska produkter.

Med vänliga hälsningar

Linda Almkvist

 

2 reaktion på “Jag vill dela med mig av ett mail

 1. Heléne Holmberg

  Jag vill berätta en positiv sak. Jag har haft problem en längre tid, att hitta deodorant som inte kliar. Fick på Lindex se YR deodoranten. Min tanke var,den har jag inte provat. Sagt och gjort,jag köpte en med mig hem. Helt otroligt är nu inne på min tredje deodorant nu och det har inte kliat en enda gång. Har även provat flera andra produkter.
  Yvonne dina YR produkter är helt fantastiska, man njuter av att kunna använda dem utan att den irriterar någonstans på kroppen.
  Sluta inte upp med din produktion, den kan inte jämföras med någon annat alls.
  Heléne Holmberg

  Svara
 2. Yvonne

  Hallå,, Ohh tack Heléne, Deon är en av våra storsäljare, jättekul att du känner dig så nöjd!
  Och ett stort tack för” pepptalket”!! Det triggar mig ännu mer, att jobba stenhård för utveckling!

  Ha en fin vecka , kram Yvonne

  Svara

Kommentera