Turné i Skåne

Denna veckan har jag varit på turné i Skåne, och avslutar i Motala imorgon.
Nyttigt att vara ute och möta kunder. Försöker ta vara på tiden och gå ut och röra på mig på morgonen. Känner av att man sitter mycket i bilen. Är det åldern som börja göra sig gällande??Oh Nej!!! Bara lite dåligt tränad!!
Kram Yvonne

IMG_1924.JPG

IMG_1927.JPG

4 reaktion på “Turné i Skåne

 1. Anna

  Hej Yvonne,

  Vilket fint foto du plåtat, & vad vackra fåglar är. Brukar mata änder en gång i veckan, jag bor nära en ån brukar gå dit. Är det gäss de med vita päls? Jag har aldrig sett gäss med vit päls (!), vackra dom är!
  Brukar du som bor på landet mata småfåglar med fröboll eller så ?
  Synd att din underbara sjal inte finns att kunna finna, för den vill jag gärna ha 🙂 Matchar väldigt bra till dina knallrosa produkter. Den rosa häfte, den har jag aldrig sett varken här i Örebro Lindex som har dina produkter.
  Skulle vilja läsa, hur får man tag på den ?
  Kram, Anna

  (Hoppas nu min kommentar kommer med, för när jag skrev två andra comments så försvann dem )

  Svara
 2. Elin

  Hej Yvonne,

  Vi skulle vilja skicka dig en tidig julgåva. Har du någon mailadress vi kan nå dig på? Maila mig gärna den 🙂

  Vänligen,
  Elin

  Svara
 3. Yvonne

  Hej hej,
  Anna, det är riktigt det är gäss på bilden.
  Småfåglarna här i Ås, får ett helt fågelhus att äta massa godsaker från. Brukar även hänga upp resterna från när jag kokat julskinkan ( svålen) i ute granen. Det gillar småfåglarna när det blir riktigt kallt.
  Elin , du kan skicka ditt mail till kundservice. Mailen på hemsidan, då når det mig.

  Kramar på er
  Yvonne

  Svara
 4. Anna

  Vad fin du är, som har ett helt fågelhus med godsaker. Det där med julskinkan har jag inte tänkt på, jättebra detta måste jag berätta för min omgivning. Tyvärr bor jag inte på landet eller äger hus, bor centralt . Men matar alltid fåglar änder på ån som jag skrev förrgår.
  Tack då vet jag att det är gäss med vita päls, vackra dom är, aldrig sett!
  Önskar dig en fortsatt trevlig 1:a advent, & vilken fint foto på dig bakom stjärnan & med Änglar 🙂

  Kram, Anna

  Svara

Kommentera