6 reaktion på “Tack till Rock by Sweden

 1. Laila Hägglund

  Bästa Yvonne !
  Här är de julafton må du tro.
  Det ringde på dörren och där stod en trevlig kille från PostNord med ett stort paket till mig.
  Gissa om jag blev glatt överraskad när jag såg det fantastiska innehållet och brevet från Dig som berättar att jag är en av tre förstapristage i Din julrimstävling. Vilken fantastiskt fin badrock, jag älskar de grå detaljerna som ger en riktig lyxkänsla och jättefina badhanddukar och andra finfina spaprodukter i finaste bomull….och så mina favoritansiktskrämer och den fantastiska oljan. Jag är så väldigt glad.
  Tusen tack och tusen kramar från en gammal kund som håller sig ung med Dina fina produkter.
  Kramar från Laila Hägglund

  Svara
 2. Laila Hägglund

  Hej Yvonne !
  Här är det också julafton må Du tro, och det är Du som är den snälla Tomten !
  Det ringde på dörren och där stod en trevlig kille från PostNord med ett stort paket till mig.
  Gissa om jag blev glad när jag såg ditt brev där du berättade att jag är en av vinnarna i Din julrimstävling.
  Vilka fantastiskt fina spaprodukter. Jag älskar badrocken med de grå detaljerna som ger en riktigt lyxig känsla. Den är ursnygg. Toppenkvalitet även på handdukarna och de andra spaprodukterna, mjuk och fin bomull….och så de fantastiska ansiktskrämerna som jag använt under många år. Även kroppsoljan är en favorit. Den är som balsam för både kropp och själ när man känner sig vintertorr.
  Tusen, tusen tack från en gammal nöjd kund som tack vare Dina härliga krämer känner sig fräsch och ung !
  Hälsningar Laila Hägglund

  Svara
 3. Laila Hägglund

  Hej igen !
  Jag kunde inte se att mitt första inlägg hade kommit med därför har jag skrivit två gånger 🙂
  Hälsningar Laila Hägglund

  Svara
 4. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Alla,

  Tack snälla för gratulationerna, och va kul Laila att du gillade ditt pris!!
  Tomten va snäll i år!

  Kramar Yvonne

  Svara

Kommentera