Ett riktigt Gott Nytt År på er!!

Jag hoppas 2015 blir ett fantastiskt år.
Nu behövs det ny och positiv energi, för det kommande året.
Jag har inte gett något nyårslöfte. Men jag har manifesterat ett ledord för detta nya år.
– Vad det är??? Hemligt!
Men 2014 hade jag ” Mirakel’ som ledord. Det blev ett väldigt bra ledord för året , och mig.
Har du ett ledord?
Varför ett ledord , kanske du undrar.
– Jo ibland när man tycker det går trögt i livet, arbetet etc. Så kan det vara bra att fokusera på ett ord, och ha det som motor och energi givare.
Try it!
Kramar och lycka till under 2015
Yvonne

4 reaktion på “Ett riktigt Gott Nytt År på er!!

 1. Anna

  God fortsättning på det nya året!
  Tack för inspiration och jag hade inget ledord från året 2014. Det har varit ett helvetiskt år.
  Nu i år blir det två ledord för min fars skull och min , – mod och styrka – för honom och mig.
  Livet är inte bara arbete eller glamour, det är mer än så.

  Kram, Anna

  Svara
 2. Victoria

  Gott nytt år! Undrar ang YR Spa Bath milk som säljs på Hemtex. Bör man duscha av sig efter badet med duschkräm eller är det bara gott för huden att produkten sitter kvar på kroppen och återfuktar? Tycker huden känns härligt oljig och mjuk efter ett bad nämligen 🙂 //Victoria

  Svara
 3. Annika

  Hej Yvonne och god fortsättning. Tack för ditt tips om ett ledord, det ska jag prova. Visste direkt vilket ord det skulle bli, var inte så svårt när det till största delen är tänkt att vara till hjälp i mitt arbete. Ska bli kul att ” utvärdera” hur det gått när året är slut men jag gör som du och behåller det för mig själv. Kram Annika

  Svara

Kommentera