Komma igång fasen

Hallå alla,
Jag liksom dom flesta är i den här komma igång fasen, då man skall motivera sig att ge sig iväg och sätta fart på kroppen . Jag har varit dålig på det sista året. Vad skall jag skylla på??? För mycket jobb, och att orken för egen tid och motion fått lida. Tror inte att jag är unik på den punkten.
Förra veckan var hemma i Östersund, och hade fokuserat på att komma igång med skidåkningen. Det gick lite trögt men lyckades knåpa ihop nästan 2 mil under veckan. Det tillsammans med lite styrke träning i vårt provisoriska gym, blev en bra start.
Nu är jag i Sthlm, och jobbar för fullt. Men givetvis måste jag fortsätta med träningen när jag nu kommit igång så bra.
Det blir en del intervall träning i vitabergsparken, där det finns bra backar. Och så lite styrka på golvet i lägenheten. Kan jag hålla det så blir det bra.
Kramar Yvonne

En bild på dörren in till vårt gym där hemma,,, då förstår ni nivån!!

IMG_2012.JPG

4 reaktion på “Komma igång fasen

 1. Victoria

  Hej Yvonne! Undrar ang YR Spa Bath milk som säljs på Hemtex. Bör man duscha av sig efter badet med duschkräm eller är det bara gott för huden att produkten sitter kvar på kroppen och återfuktar? Tycker huden känns härligt oljig och mjuk efter ett bad nämligen  //Victoria

  Svara
 2. Anna

  Hej Yvonne,

  Googlade hur Vitabergsparken ser ut, oj vad fint det är där! Det var längesedan du skrev om din träning, skidåkning förra året för du haft mycket projekt på gång m.m. Jag har också tappat bort min motivation, & skall ta tag i det.
  Önskar dig lycka till med träningen, & att hålla fasen!
  Hur länge kommer din SPA att hålla, efter med Hemtex i 6 månader, hoppas jag att du fortsätter sälja dem i din shop?
  För jag älskar dina SPA produkter! Min kompis blev så förtjust i dina produkter, att jag följde med henne till Hemtex & hon köpte produkter. Kul! 🙂

  Kram, Anna

  Svara
 3. yvonne

  Hej Victoria,

  Meningen med Bathmilk är att den skall vara kvar på kroppen efter badet. Det ger en mjuk , vårdande och välmående hud. Så duscha först innan bad, sedan kryper du ner i badet och njuter en god stund. Sedan upp och torka dig och på med lite varma och sköna mys kläder.

  Vad härligt Anna!! Kul att du gillar SPA produkterna så mycket!
  Självklart kommer vi att sälja dom här på hemsidan, men också på andra ställen så småningom.
  – Jo då jag tränar lite mellan allt jobb. Det är viktigt för mig, annars kan jag inte tänka,,
  Kramar Yvonne

  Svara
 4. Anna

  Vilka goda nyheter!! Jag blir så superglad att dina underbara SPA produkterna kommer fortsätta att finnas!! 😀

  Kram, Anna

  Svara

Kommentera