Hunden, människans bästa vän!

Hej,
– Ja kanske sticker jag ut hakan lite med att säga att hunden är människans bästa vän, det finns ju dom som tycker att katten är det.
Men i mitt fall är det hunden. För någon vecka sedan trodde jag att min 13 åriga Flisan hade mött slutet.
Efter att ha insjuknat i magsjuka runt nyår, och var sedan på bättringsvägen så började hon löpa. Någon vecka inpå löpet, blev hon super dålig. Ville inte äta , drack mycket vatten, haltade. Allt var bara knas. Hon var kvar hemma o jag var tvungen att åka till Sthlm. Ohh va jobbigt att få rapporter hemifrån att hon inte alls var sig själv. Jag ringde till min gamla vän Gun – Britt som har Kvisthamra djurklinik i Norrtälje. Hon har skött Flisan sedan hon var liten. Och vi började bestämma när jag skulle komma in med henne, när Micke tagit ner henne till Sthlm.

Men så plötsligt från fm till em, blev hon sig själv igen. Glad, äter, gosar – ja precis som vanligt. jättekonstigt, jag som nästan gett upp.

Så jag är så tacksam att hon återhämtat sig och är som vanligt.

Kramar Yvonne

IMG_2010.JPG

6 reaktion på “Hunden, människans bästa vän!

 1. Merja

  Vad roligt att höra att Flisan mår bra igen. Jag blir glad av att höra sånt vems djuret än är, då jag är så djurkär.
  Själv har jag en katt men alla djur är nog människans bästa vän om man får den där härliga djupa kontakten med varann. Ha det gott!

  Svara
 2. Anna

  Söta Flisan! Vad jobbigt hon haft, & även för dig som varit orolig! Skönt att hon mår bra igen – 13 år ?! Djur är ju som vi människor, de har också sina svackor med hälsa , känslor , tankar. Det enda de inte kan är att – tala – , frustrerande då vi djurägare vill veta vad som är på tok, eller hur ???
  Bilden är så fin, hon ser jättemysig ut!! <3

  Är också så djurkär, att jag älskar alla djur lika mycket , utom spindlar förstås.

  Kramar på dig & Flisan, Anna

  Svara
 3. Yvonne

  Hej där,
  Jaa är så skönt att hon är pigg igen. Nu har vi haft jättekallt häruppe i Östersund hela veckan. Här i Ås har det varit mellan -20 till -25, så det har inte blivit någon promenad för mig och Flisan. För kallt helt enkelt. Idag är det blåsigt men mycket varmare, så idag skall vi ta en prommis. Trevlig helg! Kram Yvonne

  Svara
 4. Monica

  Hej Yvonne, håller med dig att hunden är människans bästa vän, för fyra år sedan var jag tvungen att göra mig av med min hund och hade bestämt att inte skaffa någon mer, men nu har jag en gullig femårig Yorkshire tik hemma hos mig kunde inte motstå henne när hennes matte var tvungen att sälja henne, så man skall aldrig säga aldrig och jag måste säga att ett hem med ett djur blir ett mer levande hem
  Kram Monica

  Svara
 5. lena

  oh tack gode att din hund blev frisk. jag blir alltid så ledsen när jag hör att djur mår däligt eller att de far illa.
  jag önskar att alla djur i hela världen skall må bra.
  // ha det bra, lena

  Svara
 6. Anna

  Lena, bra sagt! Har också alltid önskat & önskar att djur i hela världen ska må bra. Slippa all grymhet och människors pengagirighet, oavsett. Människor som bara tänker på pengar, & plågar – förstör mycket för djur hela världen.
  // Anna

  Svara

Kommentera