Hoppas ni alla med systrar haft en bra dag!!

Det är bra att vi har en dag som denna i almanackan. Vi behöver fortsätta, strida för våra rättigheter som kvinnor.
Vi har kommit en bit på väg, men det är mycket kvar. För att fira tog jag själv en tvåtimmars språngmarsch till Tanto lunden i Sthlm. Lämmeltåg av folk, som var ute och njöt av det fantastiska vädret. Skönt att gå o fundera helt själv, bland hundratals med folk.
Såg i Expressen ikväll att man fokuserat en hel artikel på ”skönhetsdrottningarnas mörka öden”
Det är väldigt typiskt svenskt , att man givetvis skall skriva om det negativa vad det gäller detta ämne. Men för att bara meddela den duktiga journalisten som gjort ett digert arbete i frågan, finns det många av ” Miss” systrarna ute i världen som lyckats. Vi är många medsystrar som har kontakt, så vi har koll.

Stor kram alla systrar unga som gamla! Yvonne

PS. Jag höll på Weise igår, jäkligt synd att han inte kom med.

IMG_2063.JPG

IMG_2064.JPG

3 reaktion på “Hoppas ni alla med systrar haft en bra dag!!

 1. Anna

  Hej Yvonne,

  Det har varit underbar väder idag & igår med..! 🙂 Härlig bild där, & söta fåglar är med också de har det riktigt skönt på stenkullen.
  Läste även om skönhetsdrottningarnas mörka öde. Bra inlägg du kom med här om detta! Tycker också som du att det är väldigt typiskt svenskt, bara skriva negativa saker, det är som att påminna & ”riva upp ” tragiska händelser. Jag personligen tycker man borde lyfta fram, & hylla dem för deras bra/fina tider. Är också så trött på svenska tidningar, som hela tiden skriver om vackra legenden Sharon Tates bestialiska mordet, i över 40 år. Varför inte även skriva om hur duktig hon var som skådespelerska & en otroligt vacker modell. Nää, bara om bestialiska mordet, trist tycker jag att hon endast blir hågkommen för det. Precis som skönhetsdrottningarna blir bara hågkomna för deras tragiska öden 🙁
  Fint att du & dina medsystrar har kontakt med varann. Om du vill, så gå in på wireimage & gettyimages sidor, då ser du några gamla bilder på dig & dina medsystrar 🙂

  Kram, Anna

  PS, sorry jag skriver mycket DS

  Svara
 2. Yvonne

  Hallå där,
  Tack för ditt inlägg Anna,
  Det gör inget att du skriver mycket. Tack för bra uppslag, kram Yvonne

  Svara
 3. Anna

  Har du hittat sidorna med bilder på dig & dina medsystrar, som jag tipsade dig om däruppe?
  Om inte, säg bara till, då länkar jag hit om du önskar det.
  Have a nice Sunday!

  Kram, Anna

  Svara

Kommentera