Ingen höjdare tycker Flisan

Imorse var det inte roligt att gå ut, tyckte Flisan. Fullständigt hällregnade i Stockholm. Jag gillar att vara ute, i alla väder bara man har ” rätta” kläder. ( regnkappa från Didriksson). Framförallt sådär på morgonen. Man vaknar liksom till, och får en skön och nöjsam känsla i hela kroppen efteråt. Det är liksom lättare att ta sig an dagen i en mer positiv anda. Jag kan annars vara lite trög startad, och trulig på morgonen. Kram Yvonne

IMG_2318.JPG

En reaktion på “Ingen höjdare tycker Flisan

 1. Anna

  Hej Yvonne & vackra Flisan,

  Va fina ni är på bilden! Brukar hon följa med till Stockhom, vad tycker hon om storstaden?
  Din fina regnkappa, var det den som jag läste häromveckan i Aftonbladets söndags bilaga? Det var super roligt att läsa om dina ”kläd-historier” , annorlunda intervju. Jättevacker arv indisk klänning du fick.

  Ha en fin helg. Ska du se på Let´s Dance 10 års juibleum, det ska jag absolut göra. Ska bli så kul! Kommer du att medverka? 🙂

  Kram, Anna

  Svara

Kommentera