Läses ej av kräsmagade

Här är ännu en typisk konstighet som bara händer mig. Eller vad det känns som i varje fall. Efter att ha vinkat av min stora tjej på Arlanda igår. ( hon skall vara borta i 2 1/2 månad,) sätter jag mig i bilen för hemfärd till Östersund. Köper med mig fika o macka så jag skall stå mig en stund i bilen. Tycker kaffet smakar sådär,,, – nej jag skall stanna i Uppsala o tanka, då köper jag vatten . Färden fortsätter på E4:a norrut. Börjar känna mig lite konstig, men tänker att jag behöver någon riktig mat . Jag är nog hungrig.
Passerar Gävle och känner plötsligt att , – nej nu känns det inte bra i magen. Jag hinner nästan inte tänka tanken förrän jag känner att nu måste jag kräkas. I 110 km/Tim får jag tag på en papperspåse, och det finns ingen utväg. Börjar spy, samtidigt som jag kör!!! Panik, det finns ingenstans just här och nu att åka av… Papperspåsen höll i 30 sek sedan brast den. Samtidigt kommer det äntligen en avtagsväg. Svänger in och stannar bilen och kastar upp dörren, tårar och spyor överallt . Allvarligt, va fasen hände. Från ingenting till total katastrof. – Nej , jag har 35-40 mil kvar super panik!!
Hade med mig packning, så jag byter om i bilen. Försöker få bort spykläderna, och torkar upp det värsta på stolen och på golvet. Hittar min hunds bajspåsar som en sista utväg om jag behöver. Vankar av och an och försöker samla tankar och ta sats att fortsätta. Viker av och åker inlandet mot Bollnäs, för att lättare kunna stanna akut vid behov. Många stopp blev det!
Till slut efter många timmar kom jag till Bollnäs , men då var jag riktigt dålig.
Som tur var har jag kontakter så jag kom in på ett ställe, där jag kunde få tillgång till toa, och ligga på golvet o vila. Jag skaka i hela kroppen o var helt slut. Där blev jag liggande från kl 15- 20. Tack o lov slängde sig min fina sambo på tåget i Östersund till Bollnäs och kom och hämtade mig.
Han fick rengöra bilen lite extra först. Idag ligger jag i min säng!!! Det är kärlek det!
Kramar Yvonne

Kommentera