Stressrelaterad klant

-Ja så var två veckors slit med mycket resande över, för nu några dagar.
Satt på Bromma flygplats vid gaten, och skulle bara göra ett kort samtal. Det blev lite längre,, till och med så intensivt så jag hör inte att mitt namn ropas upp flera gånger för final call. Jag ser inte att folk går till min gate och försvinner ut till planet. Jag missar planet fast jag är vid gaten!!!! – Nej men va fasen. På riktigt !!! Jag blir så jäkla arg på mig själv. Vad skall jag skylla på?? På väg och gå in i väggen. Eller håller på och blir knäpp. Åhhh blir så trött! Det var bara o börja om. Få tillbaka väskan som var checkad och boka om och checka in en gång till??. Äntligen hemma , kram Yvonne

7 reaktion på “Stressrelaterad klant

 1. Malin

  Lyssna på din kropp… Den brukar vara smart att ge signaler när börjar bli för mycket….lätt att glömma bort återhämtning och vila i vår stressiga värld?

  Svara
 2. H

  Åh min vän! Jag förstår verkligen hur frustrerad du kände dig i det ögonblicket, men jag fick mig ett gott skratt när jag läste bloggen. Förlåt!
  Tro mig, även du kommer fnissa åt den historien en vacker dag, om du inte redan gör det 😀
  Kram, H

  Svara
 3. Victoria

  Var rädd om dig! Har du tips om nåt fint persikofärgat rouge? Hoppas du får en avslappnad och skön helg. //Victoria

  Svara
 4. Victoria

  Var rädd om dig! Har du tips på ett fint persikofärgat rouge? Hoppas du får en avslappnad och skön helg. //Victoria

  Svara
 5. Harriet Nilsson

  Hej Yvonne, jag projektleder Sörmlands största mötesplats för Företagsamma – Sörmlandssoffan. Detta program som lockar ca 300-400 företagare m fl och som är en utveckling av Morgonsoffan som är ett vedertaget koncept på fler ställen i Sverige. Vid Sörmlandssoffan samlar vi alla nio kommunerna in och vi försöker få med gäster som har anknytning på ett eller annat sätt till Sörmland.
  Den 11 dec äger detta rum i Nyköping och jag skulle väldigt gärna vilja bjuda in dig som gäst i soffan, som leds av programledaren Julia Rosqvist. Det rör sig om en ca 10 min lång intervju som ni tillsammans lägger upp i god tid innan.
  Hopp om vidare kontakt!

  Vänligen Harriet Nilsson – NYSAM, Nyköping i Samverkan
  harriet@nysam.se

  Svara
 6. Yvonne

  Hej på er alla,
  – ja , man får skratta, för det är så himla dumt det hela :). Men kanske en varningsklocka.
  Allt gott, Kram Yvonne

  Svara
 7. Yvonne

  Ibland blir det bara galet, och det är ju för att man är så uppe i allting. Stress kan orsaka mycket 🙂
  Allt gott, kram Yvonne

  Svara

Kommentera