– 14 grader men vår fåglarna hörs ändå!

Äntligen kallt, vackert väder. I Love It!
Man kan förundras att dom små fåglarna orkar sjunga fast det är så kallt . Men även dom, är väl glada att det det går mot vår. Försöker komma ut på lunch promenader, dels för att få luft, men även bryta dator skärmen mot vacker vy och natur. – Ja o så lite motion givetvis. Bra början på 2016.
Kram Yvonne

IMG_2898.JPG

IMG_2899.JPG

5 reaktion på “– 14 grader men vår fåglarna hörs ändå!

 1. Yvonne

  Hej på er
  – Ja det kan man undra och frågan är befordrad! Vad skall jag skylla på, för hör arbetsbelastning, är den rena sanningen. Det är mitt ansvar att blogga, och sedan har vi andra som sköter Insta och facebook det mesta. Jag gör en liten del där.
  Jag hinner inte med helt enkelt! Men bra att ni sparkar mig i baken, det behövs!
  Skall bli bättre:)
  Kramar på er!
  Yvonne

  Svara
 2. Mimmi

  Va bra tycker att det alltid har varit kul att följa din blogg, har gjort det i flera år, så hoppas att du skall få möjlighet att hinna med

  Svara

Kommentera