Solkysst och hälsosam

Vi omsluts av sommarens gröna, blommiga famn. Den  fläktar  ljumma vindar, -ja för det mesta. Vi börjar slappna av, byter affärsstasen mot shorts och flipp flopp. Bikinin skall på, hmm när  man är +50, är det en något hotfull historia. Motvilligt går den på, men va fanken det får gå!

Tips! Peela huden ( med YR) i ansikte ( ca 3ggr /vecka) och kropp ( varje dag) nu under sommaren, så får du en djupare , finare och mer hållbar solkysst hud som räcker långt in i höst. 

Kram Yvonne

3 reaktion på “Solkysst och hälsosam

 1. Monica

  Hej! Finns Peelingen kvar i sortimentet har saknat den ?
  Vilken fin bild hoppas vi kan få lite sol o fint sommar väder igen
  Kram Monica

  Svara
 2. Yvonne

  Hej Monica,
  Vi har en ny peeling i sortimentet! Produktserien heter YR SPA, där vi har Ansiktspeeling/ mask i samma produkt. Du kan använda produkten som en vanlig peeling, och har du tid kan du låta den sitta kvar i 10-15 min, för extra djuprengörande. Produkten innehåller bland annat enzym peeling, från papaya, risgranulat och svartvinbärsfrön. Svartvinbärsfröna hjälper till med en mjuk och skonsam peeling och bidrar med C-vitamin. Kram Yvonne

  Svara

Kommentera